Gość Guest Napisano 18 Września 2014 #210283 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witam. Moja propozycja jest taka aby dodac mape de_nuke na serverze, jest to bardzo lubiana mapa, aktualnie jest de_train, gdy tylko mapa sie zmienia wlasnie na traina to gracze wychodza, de_nuke jest idealna mapa, jest lubiana, de_dust2 juz sie nudzi, non stop ja gramy. Prosze o wypowiedzi co o tym sadzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2014 #210305 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ehhh... : 1. Na serwerze aktualnie jest tylko dd2- nie wiem o czym Ty piszesz/ chyba, że się pogubiłam 2. Gdy był train ludzie wychodzili, ponieważ były zrobione respy i nie mogli dołączyć do gry. 3. temat o dodaniu mapy był jakieś 2-3 dni temu zamknięty- po co wałkować jedno i to samo ? Jak dla mnie to do zamknięcia Dodam jeszcze: Że jeśli to jest aktualne to radzę nadrobić aktywność na serwerze Jak ktoś będzie chciał dodać niech doda, na razie zamykam temat bo jest zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi