Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209893 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 248 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Dlaczego Ja [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 82.160.207.9 ' [AMXBans] =============================================== Requesting tempdecal.wad from server Told1 connected Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Jakiś kasztan dostał bana z mojego osiedla w dodatku non-steam i przez to nie mogę wejść na serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Września 2014 #209896 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Zresetuj router masz podobne ip do czitera który dostał bana reset routera powinien pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2014 #210152 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Zresetuj router masz podobne ip do czitera który dostał bana reset routera powinien pomóc Zresetowałem i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210435 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Spróbuj zainstalować inną wersje cs-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210613 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Z IP nic ci nie zaradzimy, a czitera na pewno nie odbanujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210614 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi