Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209641 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Wzór podania: Nick:Kwany Wiek:17 Data rejestracji na forum:21lipca Czas spędzony na forum:prawie 2 dni ; ) , miałem dość długą przerwe ale jestem ponowie no-live Doświadczenie w ocenianiu:7/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Osszem wiele razy Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie nie byłem Dlaczego Ty?:Ponieważ nadam się na tą posadę mam doświadczenie wiek Ogarniam jestem jak znalazł Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Moge około 3-4 godzin bo szkoła nauka : ) Coś od siebie:Jestem dawid mam 17 lat , interesuję sie Informatyką oraz sportem Więc nadam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Września 2014 #209646 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi