Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209615 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Twój nick podczas gry:Klawy Godzina, data zdarzenia:12:27 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:44830451' Uzasadnienie: zrobiono mi ssy ale są tylko cztery, nie wiem dlaczego, juz któryś raz z kolei wstawiam ssy i byly piec nie wiem co sie stało z piątym http://multi-head.pl/topic/41319-klawy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209624 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Musisz mieć 5 ss-ów, bo za 4 nikt cie nie odbanuje. Przeszukaj folder jeszcze raz. Masz na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209630 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Tu nie chodzi o ssy po prostu chcieliście mnie się pozbyć, po prostu z DOBRY jestem dla was, jak napisał mi soltys ze mu spamują na u@ ze odpalony jestem, wstawiałem 4-5 razy ssy i czyste były! tera zrobił cztery i tak sa czyste, wiec o co chodzi, o uwalenie pro gracza żeby takie CIENIASY jak wy grały, i nie spamowali na u@, o to caly problem!!! ZAL MI WAS. I nie pisz mi adonai29 takich bzdur żebym poszukał w folderu bo go nie ma, wystarczy kliknąć sortuj według>data modyfikacji i widzisz które są nowe pliki z data i godzina jak byś nie wiedział. A pisałem ZAL MI WAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2014 #209651 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Nie, nie jesteś dobry tylko zapewne anty-ss dał ciała. Norma przy 4 ss'ach. Zaraz możesz jeszcze wyłapać perma na forum za te durne teksty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2014 #209652 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi