Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209521 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Nick podczas gry : Nixronix data: 15.09.2014 Godzina : okolo 21:00 Zbanowany za : Za wyzywanie / za to ze nie miałem konta na forum, nie wiem IP :159.205.119.59 Uzasadnienie: Tak, przepraszam za moje zachowanie, wyzywałem moj team, bo po prostu puscily mi nerwy, chodzilem z AWM, i zaczalem hejtowac team i administracje jak po raz enty zgonalem. Przepraszam jeszczwe raz i prosze o unbana, obiecuje ze to sie nie powtorzy. Pliki potrzebne do unbana : http://www68.zippyshare.com/v/55906692/file.html PS. //by nixronix. ja tylko wklejam, gdyz on nie moze zalozyc konta, nie wiem czemu, probowal zalozyc, probowalem ja u niego w domu i sie nie dalo, dlatego tez pisze za niego. moje konto to : Boski Oski, takze to nie zadne multikonto, dla glebiej sprawdzajacych, ostatni razem z nim gralem na tym serverze, ja mu go pokazalem, bo jest przezajebisty ! najlepszy sposrod obenych serverow na csie. Propsy za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Września 2014 #209535 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi