Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209503 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Nick: Przemo Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 15 marca 2014 Czas spędzony na forum: 1 dzien 13h Doświadczenie w ocenianiu: Duże mam,ponieważ dużo razy oceniałem Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie,Nigdy ani razu Dlaczego Ty?: Ponieważ, zawsze się jeden jakiś ub team przyda,a na forum zawsze jestem codziennie Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zalezy czy weekend czy dni robocze, dni robocze 4/5h a weekend 5/6 Coś od siebie: A co mam pisać? Nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209504 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Nie posiadasz admina na żadnym serwerze Multi-Head. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209505 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi