Go艣膰 Guest Napisano 16 Wrze艣nia 2014 #209503 Udost臋pnij Napisano 16 Wrze艣nia 2014 Nick: Przemo Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 15 marca 2014 Czas sp臋dzony na forum: 1 dzien 13h聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Du偶e mam,poniewa偶 du偶o razy ocenia艂em聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie,Nigdy ani razu Dlaczego Ty?: Poniewa偶, zawsze si臋 jeden jaki艣 ub team przyda,a na forum zawsze jestem codziennie Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Zalezy czy weekend czy dni robocze, dni robocze 4/5h a weekend 5/6 Co艣 od siebie: A co mam pisa膰? Nie ma co 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Wrze艣nia 2014 #209504 Udost臋pnij Napisano 16 Wrze艣nia 2014 Nie posiadasz admina na 偶adnym serwerze Multi-Head. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Wrze艣nia 2014 #209505 Udost臋pnij Napisano 16 Wrze艣nia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi