Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209500 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Twój nick podczas gry: GH0ST' Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa: DD2 #2 STEAM_ID / IP: 83.4.108.141 Uzasadnienie: ostatnio grałem 2 dni temu, a gdy chciałem sb pograć i wszedłem na serwa wyskoczyło mi info o banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209501 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 W bansie nic nie pokazuje.Może za dużo razy próbowałeś wejść na serwer i automatycznie dodało cię do listy zbanowanych.Spróbuj jeszcze zrestartować router może coś pomoże.A jak nie no to tak jak wcześniej pisałem serwer dodał cię automatycznie do listy zbanowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2014 #209654 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ban systemowy mija od kilku godzin do kilku dni. Nie zapominajcie o tym wspominać graczom. Mogą pomyśleć, że już na naszych serwerach nie zagrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Września 2014 #209655 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi