pionteczekessa Napisano 15 Września 2014 #209225 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Skoro mamy takie informacje w temacie to należałoby usunąć je z opisu działu (lub na odwrót), bo obecność tych wzorów w dwóch miejscach obok siebie jest bez sensu. Do tego dochodzi zmiana wzoru na ten niżej, w którym poprawiłem błędy: Nick: Wiek: Doświadczenie jako admin: Znajomość panelu i komend AMXX: (punkt edytowany ze względu na osoby, które piszą posty typu 'Napisz plugin.') Staż w grze: Steam ID: Link do Twojego profilu gametracker na serwerze: Dlaczego Ty?: Kontakt: Wywaliłem 'czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a'. Przyjęło się, że wymagana jest godzina dziennie na serwerze, a w liście wymagań tego wcale nie widać, tak więc apeluję o dopisanie takiego wymagania, a wtedy usunięty przeze mnie punkt ze wzoru będzie nieistotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Września 2014 #209365 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Myślę, że nikomu to nie przeszkadza. Odnośnie kryteriów - mała korekta zostanie wprowadzona już wkrótce. Będzie dotyczyła wymaganej liczby godzin poświęconych na serwerze w ciągu tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Września 2014 #209366 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi