Zakręcony Napisano 25 Kwietnia 2016 #426363 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 1. Nick na TS3: Zakrecony 2. Wiek: 18 3. Mikro (obowiązkowe): Jest 4. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Ostatnio mało ale po urlopie poprawie ją 5. Dlaczego właśnie Ty (min 100 słów) : No więc tak, zacznijmy od tego, że takowej rangi nie posiadałem ale mimo to się trochę na tym znami myślę, że sobie poradzę ponieważ danie np. rangi lub kanału itp. to nie problem więc skłoniłem złożyć podanie. Wiem że jako użytkownik ts'a było na mnie kilka skarg, że nadużywam rangi OP do czego się przyznaję i mogę stwierdzić, że już tego nie robię i liczę na to, że dostanę tą szanse i postaram się ją w pełni wykorzystać. Jeden moderator niedawno zrezygnował a drugi awansował wyżej więc ich za dużo nie zostało dlatego postanowiłem się ich trochę odciążyć i pomóc. życzę również powodzenia tym co też złożyli podanko 6. Co wprowadzisz na naszego TS'a(Wprowadzenie ładu i porządku = odrzucenie podania): m.in pomoc nowym użytkownikom i regularność zmieniania daty na kanałach prywatnych (Gdy coś umknie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 25 Kwietnia 2016 #426405 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Na tak: -Pomocny -Dużo na Ts -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 25 Kwietnia 2016 #426411 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Tak myślałem,że złożysz. Neutral +wiek +mikro -siedzisz na kanale ze swoimi kolegami tylko,lub afczysz -mała aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Kwietnia 2016 #426418 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Jestem ZA, ogarniasz, wiek, jedyny minus to to, że nadużywasz Rangi OP, Ci co wiedzą to wiedzą. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 #426470 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Nie, z symapti nie. Po co Ci to? OP Serwera to ciekawsze zajęcie Tam i tak dobrze idzie Ci wkurwianie ludzi, daj spokój chociaż tym z tsa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Kwietnia 2016 #426538 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Siedzisz na tsie dosyć sporo, ale pamiętam, jakieś niejasności związane z twoim zachowaniem, właśnie na naszym teamspeaku. W tej chwili na nie, drobne detale, ale jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 26 Kwietnia 2016 #426542 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 TAK: + pomocny + często na ts Myślę, że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 26 Kwietnia 2016 #426580 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Niestety nie, w przeszłości zaobserwowałem kilka nieodpowiednich zachowań z Twojej strony, które Cię dyskwalifikują z tej posady. Próbuj innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi