Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208750 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Twój nick podczas gry: CEBI Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa: pewnie dd2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : CEBI [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 5404245 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.186.7.122 ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: Ostatni raz na dd2+dm grałem ok. 12 i chyba nie zostałem zbanowany chyba że ja byłem taki zakręcony i tego nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Września 2014 #208752 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Na IP i SID masz dodanego bana z godziny 14:25 na serwie odd2#2 od admina Striker., który jak wiadomo ma 24h na przedstawienie dowodu w postaci demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 #208810 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Na demku widać jak wchodzi cziter o takim samym nicku jest to gość który w chodzi na serwer z takimi samymi nickami ip gracza więc dlatego dostali obydwoje bana niestety dać Ci muszę ub bo to nie twoja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 #208811 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi