Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208683 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Voce esta banido deste Servidor! [AMXBans] Voce est? banido permanente. [AMXBans] Nickname Banido : Sarenka [AMXBans] Motivo : ' Czitujesz ' [AMXBans] Voce pode reclamar sobre o seu ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Sua SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 9474459 ' [AMXBans] Seu IP : ' 89.67.65.254 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : Vocd esta BANIDO. Verifique a sua consola Godz.: 15 Ban od AMXBans - gość z SH miał nick jak mój tylko z kropką (mój Sarenka, gość z SH - Sarenka.) Zrobił tak jeszcze parę osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208687 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Zapraszam admina Spliff do wyjaśnienia sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208703 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nie ma co wyjaśniać, Sarenka napisał jak było. Mój błąd. W pewnym momencie ktoś ciągle grał na nickach prawie identycznych do innych graczy. Po banie z automatu był drugi odpaleniec. Niestety Sarenka był pierwszy wiec na niego padła moja pomyłka. Potem zacząłem odróżniać. Czyli ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208716 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi