Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208348 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Twój nick podczas gry:Wyindywidualizowany. Godzina, data zdarzenia:teraz o 12 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:58911442 Uzasadnienie:Dał mi admin na 3h za obraze,po mimo że raz wyzwałem goscia bo blokował i gada ciagle ze kktos jest odpalony wiec sie wkurzyłem bo cały czas notorycznie blokował i napisałem jedna obraze no ale admin ani ostrzezenia ani kicka odrazu ban na 3h po mimo ze drugi admin mi dał w tym samym czasie napisał "spokojnie" i nic nie dał.Prosze o zdjęcie bana lub skrócenie do 30min-1h bo to nie fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 #208353 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Następnym razem opanuj trochę swoje emocje skracam bana do godziny to ostatni raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Września 2014 #208354 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi