Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208107 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Nick: i see stars Data: jakoś środa po pierwszej Mapa: only de_dust2 Steam: gram na nonsteamie Uzasadnienie: więc tak grałem na serwerze only dd2 nr. 1 i dostałem bana choć na serwerze byłem 5 min i zabiłem jedna osobę, zgodnie z poradnikami szukałem na swoim dysku ss bo może zostały mi zrobione ale ich nie ma więc poprosił bym o rozpisanie demka w celu wyjaśnienia sytuacji. PS. nie wiem czy znalezienie demka i wstępne rozpisanie rozpocznie admin czy ja mam coś zacząć grzebać? Jestem nowym graczem tego serwera więc prosiłbym o pomoc i zrozumienie gdyż chce szybko wrócić na serwer i pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208108 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Czas miną . Otrzymałeś bana z powodem wstaw sssy w dniu 11.08 o godzinie 1:25.A na dodanie ss miałeś 24h które już minęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208109 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi