Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207961 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Witam.Mam problem z cs bo gdy sie normalnie zaloguje na swój nick nie moge wejść na ten serwer jestem NS i win 8 wie ktoś może jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208008 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Może masz bana albo po prostu kupiłeś premke albo ktoś na ten nick kupił premke i żeby wejść na serwer musisz coś w konsoli wpisać. Spróbuj wejść jeszcze raz na serwer i jak Cie wyrzuci to sprawdź konsole i tam pewnie masz jakąś informacje dlaczego Cie wywalilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208068 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Mam premke kupioną i wpisywałem hasło gdy wbije na serwer gra mi sie całkowicie zawiesza i wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 13 Września 2014 #208123 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Mam premke kupioną i wpisywałem hasło gdy wbije na serwer gra mi sie całkowicie zawiesza i wyłącza Czyli to nie wina serwera ani błędu wpisywania hasła do premki, czyli nieodpowiedni temat. A tylko na tym serwerze tak masz? czy na wszystkich się wiesza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208135 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Miałem dziś to samo. Wbijałem na dowolny serwer z listy i nagle zwiecha. Pobrałem jeszcze raz cs i śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 13 Września 2014 #208138 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Jak osoba wyżej, zrób reinstalację cs'a, tylko nie zapomnij Sobie skopiować map itd Pewnie jakieś błędy Ci się wkręciły albo wirusy ;> przeskanuj system na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208145 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 No właśnie robiłem relistal i nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 13 Września 2014 #208205 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Gdy cs'a ściągnąłeś to zrobiłeś tak? może tak pomoże A jak to poniżej nic nie pomoże, to zrób zgodność albo przywrócenie systemu. proces hl.exe do listy DEP, aby to zrobić : a) Start ? Ustawienia ? Panel Sterowania ? System b ) Wybierz Zaawansowane ustawienia systemu. Jeśli zostaniesz poproszony o wpisanie hasła, wpisz je i zatwierdź. c) Następnie w okienku wydajność wejdź w Ustawienia d) Kliknij w Zapobieganie wykonywania danych i Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej e) Kliknij Dodaj? i wybierz plik hl.exe z głównego folderu zainstalowanej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 #208281 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Dobra sam sobie naprawiłem bo miałem jakiś zjebany program na komputerze usunąłem i działa ale dzięki za chęci pomocy daje po + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Września 2014 #208285 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Hmm takie tematy dajemy z problemami z cs to po 1 Po 2 nie przeklinaj. Po 3 skoro już wyjaśnione zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Września 2014 #208286 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi