Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207943 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Szanowna administracjo zgłaszam sie do was w sprawie bana na serwerze multihead 200 lvl ochrona VAC.Ponieważ nie wiem za co dostałem bana gdy miałem perk : prawo farmera i widziałem typów na radarze ponieważ umiem i słyszałem ich kroki bo mam słuchawki monster i umiem używać radaru zarówno w cs 1.6 cs go i w cs source. Prosze o unbana. Wasz gracz Gracus!!!!! i proszę na najszybszą odpowiedź PS:Grałem na klasie porucznik!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207944 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Zastosuj się do wzoru i podaj jakieś ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Września 2014 #207946 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Edytuj swój post i wypełnij wzór odwołania banował admina ImSw4G z powodem czitujesz czekmy na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207947 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Co tutaj powiedziec. Mozę na demku nie ma wszystkiego ale on mial aima. Oglądalem go moze z 5 minut a niestety wtedy nie nagrywalem demka. Gdy zaczołem nagrywac to sporo osób pisało ze ma aima ze mam banowac bo skarga itp. Więc to zrobiłem a gdy zobaczyl ze go oglądam napisal sory admin nie banuj plz no nie... http://speedy.sh/368Dz/Gracus.dem Na przyszłość będe nagrywał kompletne demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Września 2014 #207950 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Pobierz demko z tego dnia jak grał i wstaw tutaj że miał aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207951 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Nie mam innego demka o nim nie zauwazyłem po prostu ze nie nagrywalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207959 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Ten serwer mi się podobał bo to był jedyny na którym nie dostałem bana za to że ktoś napisał 1 raz że mam aima albo wh speedhacka itd i dostaje bana. Chciałem zakupic klase premium i vipa ale jak nie to nie znajde inny serwer z lepszą administracją chociaż wiem że takiej nie będzie Wasz były gracz Gracus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207968 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Z tego co zdążyłem zauważyć na COD#2 to ludzi nie widać na radarze... Chyba że masz perk radar no ale Ty miałeś prawo farmera więc jak to jest możliwe ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207970 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Mam bład z tym HLTV na innych serwerach mam demka a na Cod 200# 2 Nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207973 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 HLTV cod 200 #2 nie działa Więc imSw4G masz problem. Jesteś świeżakiem jako admin,a już takie odpały walisz. Z tego co wiem to dałeś dwa bany za czitowanie bez demka, uważnie Ci się przyglądam więc patrz(chyba,że je masz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207976 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 ImSw4G dawno się tak nie ubawiłem przy oglądaniu demka. Oczywiście gracz zostaje odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207977 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi