Skocz do zawartości

[UB]DO IMSWAG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szanowna administracjo zgłaszam sie do was w sprawie bana na serwerze multihead 200 lvl ochrona VAC.Ponieważ nie wiem za co dostałem bana gdy miałem perk : prawo farmera i widziałem typów na radarze ponieważ umiem i słyszałem ich kroki bo mam słuchawki monster i umiem używać radaru zarówno w cs 1.6 cs go i w cs source. Prosze o unbana.                 

Wasz gracz Gracus!!!!! i proszę na najszybszą odpowiedź

PS:Grałem na klasie porucznik!!!!

Napisano

Co tutaj powiedziec. Mozę na demku nie ma wszystkiego ale on mial aima. Oglądalem go moze z 5 minut a niestety wtedy nie nagrywalem demka. Gdy zaczołem nagrywac to sporo osób pisało ze ma aima ze mam banowac bo skarga itp. Więc to zrobiłem a gdy zobaczyl ze go oglądam napisal sory admin nie banuj plz no nie... http://speedy.sh/368Dz/Gracus.dem  Na przyszłość będe nagrywał kompletne demka.

Napisano

Ten serwer mi się podobał bo to był jedyny na którym nie dostałem bana za to że ktoś napisał 1 raz że mam aima albo wh speedhacka  itd i dostaje bana. Chciałem zakupic klase premium i vipa ale jak nie to nie znajde inny serwer z lepszą administracją chociaż wiem że takiej nie będzie 

Wasz były gracz Gracus

Napisano

Z tego co zdążyłem zauważyć na COD#2 to ludzi nie widać na radarze... Chyba że masz perk radar no ale Ty miałeś prawo farmera więc jak to jest możliwe ???

Napisano

HLTV cod 200 #2 nie działa :) Więc imSw4G masz problem. Jesteś świeżakiem jako admin,a już takie odpały walisz. Z tego co wiem to dałeś dwa bany za czitowanie bez demka, uważnie Ci się przyglądam więc patrz(chyba,że je masz) :)

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...