Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]WH Amnesia haze

Rekomendowane odpowiedzi

Nick cheat`era: Amnesia haze

Godzina, data zdarzenia: dziś, godzina 17:39

Mapa: de_dust2

Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www76.zippyshare.com/v/17083707/file.html , jest od początku mapy

STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:0:54622408

Uzasadnienie:

Rozpiszę koleżankę:

2:07 - Wiedziała, że idzie przeciwnik, dlatego lekko się cofnęła i nacelowała

4:10 - Akcja z granatem. Wiedziała, żeby nie rzucać od razu tylko podeszła troszkę pod gale i dopiero wtedy rzuciła, akurat prosto w przeciwnika. Tak się składa, że drugiego granata również rzuciła idealnie jak przeciwnik miał się wychylić.

6:03 - Kolejny granat. Skąd wiedziała, żeby akurat tam rzucać?

8:29 - Piękne wh. Perfekt w model.

10:34 - Drugi granat, którego rzucała to granat idealnie w model. Skąd wiedziała, że przeciwnik będzie szedł w stronę środka, a nie zostanie w dolnym trupie skoro nawet nie było go słychać, że idzie na środek? (chyba, że to ja mam złe słuchawki :D)

10:49 - Skany z usp prosto w model...

11:36 - No jak to zobaczyłam to się totalnie załamałam... Granat PROSTO W PRZECIWNIKA...

Niestety dalej rozpisać nie mogę, gdyż dostała screeny od admina R4d3k!?, które wstawiła, lecz niestety nic nie wykryły, co równa się z ANTY SS, dlatego musiałam zrobić rozpiskę koleżanki :).

Nie mogę rozpisać demka dokładniej, bo oprogramowanie wykryło mi jakiegoś wirusa, gdy chciałam pobrać wallhacka.

Osoby, które będą oglądać demko na WH zobaczą, że koleżanka nawet się nie kryła...

Pozdrawiam,

2:07 - jeżeli ktoś z mojej drużyny odskoczył to chyba normalne, że ktoś tam jest?

4:10 - jeśli poszła seria granatów od teammate'a, szkoda marnować swoich i rzucać w miejsce, gdzie przeciwnika na pewno nie ma.

6:03 - normalny granat.

8:29 - normalne, powolne wychylanie się.

10:34 - jeśli to jest idealnie w model to ja jestem księdzem...

10:49 - normalny prowizoryczny "skan", bo skanem tego nazwać nie można.

11:36 - to jest ffa, zawsze ktoś tam jest więc nie ma o co dupy spinać + zabili członka mojego team.

Twoje argumenty są inwalidami.  :aggressive:

Zobaczyłem to na WH i nawet rozpisywać tego nie trzeba ;) Odpalona jesteś, po modelach celujesz... Poczekam na opinię kogoś jeszcze, ale jeśli do północy nikt się nie wypowie, to dodaję bana.

Sorry, że się tutaj wypowiem, ale gracza widziałem i sprawdzałem demko.. moim zdaniem widać na tym wh. No ale nie dajcie warna.

Ta człowieku przyznaj się, a nie drążysz temat...

Tezi.. Popatrz na post wyżej.

Sorry, że się tuta wypowiem, ale gracza widziałem i sprawdzałem demko.. moim zdaniem widać na tym wh. No ale nie dajcie warna.

Co 12 latek wie o grach? Ciebie jeszcze na świecie nie było, jak w to grałam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...