Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207794 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 W tym temacie liderzy drużyn po konsultacji na pw/steam wstawiają datę, oraz godzinę meczów. Nie można umawiać kilku meczów na tą samą datę i godzinę, gdy dojdzie do takiej sytuacji, to pierwszeństwo mają drużyny zgłoszone wcześniej. Pozostałym drużynom zostaje inny termin. Nie wolno dodawać kilku spotkań pod rząd. Zgłaszacie mecz, kończycie go i dopiero wtedy możecie wpisać tu kolejne spotkanie. Nie chcę tu widzieć żadnego spamu, wszystko załatwiacie między sobą, gdy dogadacie się co do daty i godziny, wpisujecie to tutaj, i tylko i wyłącznie ja, lub osoba przeze mnie wyznaczona przydziela Wam sędziego. Post bez wzoru jest zostanie uznany za nieważny, a autor otrzyma nagrodę w postaci warna. Mecze nie wpisane do terminarzu nie liczą się. Wzór: Grupa: Drużyna 1: Drużyna 2: Data: Godzina: Mecze można ustawiać od dziś, natomiast rozgrywać od jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi