Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207774 Napisano 12 Września 2014 WITAM dostałem bana i czuje się urażony, bo nie zrobiono ssow a tym bardziej uznano mnie za cheatera nie zgadzam się z tym co napisaał o dziwo OPIEKUN DD2+DM PROXX demko http://www24.zippyshare.com/v/78628223/file.html cytuję " 13:15 - Widział model na gali więc go zabił, za chwilę w oczekiwaniu na 2 model który schodził z gali / nawet próbówał do nie go strzelać 13:23 - Wyczekuje na model z anarchii chociaż nie było go słychać, oczywiście próba trafienia modelu 14:05 - Biegł na środek, nagle zatrzymał się i wyczekiwał na model, 1 model mógł słyszeć ale reszty już nie słychać. ? Więcej nie trzeba. " Strzelałem do anarchii, bo myślałem, ze to typ z ct. Przed galą chcialem zabic typa, ale ktos go zabil predzej . Zauważ, ze strzelam prawie w kazde mozliwe miejsca, gdzie moga byc, gdyz jestem doswiadczonym graczem Twoja rozpiska nie zgadza sie wgle czasowo, troche sie gubisz i nie udowodniłeś mi nic, bo nawet nie ma czego prosze o obejrzenie tego demka przez innych adminów (doswiadczonych) kontakt steam : Monster_Strike_
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207779 Napisano 12 Września 2014 Dostosuj się do wzoru.W przeciwnym wypadku temat zamknę i poleci do kosza.
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207811 Napisano 12 Września 2014 Dobra może być bez wzoru. Doświadczonym graczem jesteś? Wstydził bym się żebyś był moim fragiem, modelowo jedziesz przez ścianę typa który jest za bramą i jeszcze piszesz pierdoły typu myślałem że tam jest CT, przeczytaj co żeś napisał mości koxie i lepiej usuń połowę zawartości bo ci się wstyd zrobi. Chciałeś przed galą zabić typa ? W co ty grasz ? Typ schodzi z gali, nie widzisz modelu, wyprzedzasz strzałami jego wyjście, co ty w ogóle produkujesz za historię. Nie zgadza się czasowo ? Twój mózg nie zgadza się czasowo z twoim ciałem, ty chyba nawet nie czytałeś co na bazgrałeś. Mogę dostać nawet 10 warnów za taki post, jednak mam to gdzieś, gość gra modelowo i jeszcze ma czelność pisać odwołanie. Za grosz honoru, i jeszcze masz czelność pisać takie pierdolety z tyłka bo może kogoś przerobisz. Nie tu kotek, pierdolnij się w czoło i wróć jak dorośniesz. Elo Niech inni admini to ocenią, to może od razu polecimy na bl,ac i na esl'u niech ci oglądają boś doświadczony, nie pisz więcej bo oślepnę przez twoją głupotę.
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207881 Napisano 12 Września 2014 Moim zdaniem tutaj jest za mało na bana. Poczekajmy na wypowiedź innych.
Strajk Napisano 12 Września 2014 #207894 Napisano 12 Września 2014 Na moje oko to gracz leci typowo za modelami
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207912 Napisano 12 Września 2014 Dla mnie tak jak SOŁDZIAK napisał trochę mało na bana
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207923 Napisano 12 Września 2014 Jako, że Strajk ocenił nie tego gracza, który złożył odwołanie (ocenił "bzz..."), a Eryk podziela moje zdanie o tym, że za na demku jest za mało na bana, to daję UB.
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207924 Napisano 12 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
12 Wrz
9
Najaktywniejsi w tym temacie
Strajk 1 post
Popularne Dni
12 Wrz 2014
9 posts