Skocz do zawartości

[UB]niesluszna ocena

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WITAM  ;) dostałem bana i czuje się urażony, bo nie zrobiono ssow a tym bardziej uznano mnie za cheatera :D nie zgadzam się z tym co napisaał o dziwo OPIEKUN DD2+DM PROXX

demko http://www24.zippyshare.com/v/78628223/file.html

cytuję "

13:15 - Widział model na gali więc go zabił, za chwilę w oczekiwaniu na 2 model który schodził z gali / nawet próbówał do nie go strzelać

13:23 - Wyczekuje na model z anarchii chociaż nie było go słychać, oczywiście próba trafienia modelu

14:05 - Biegł na środek, nagle zatrzymał się i wyczekiwał na model, 1 model mógł słyszeć ale reszty już nie słychać. ?

Więcej nie trzeba. "

Strzelałem do anarchii, bo myślałem, ze to typ z ct. Przed galą chcialem zabic typa, ale ktos go zabil predzej .  Zauważ, ze strzelam prawie w kazde mozliwe miejsca, gdzie moga byc, gdyz jestem doswiadczonym graczem 

Twoja rozpiska nie zgadza sie wgle czasowo, troche sie gubisz ;) i nie udowodniłeś mi nic, bo nawet nie ma czego :D prosze o obejrzenie tego demka przez innych adminów (doswiadczonych) 

kontakt steam : Monster_Strike_

Napisano

Dobra może być bez wzoru.

Doświadczonym graczem jesteś? Wstydził bym się żebyś był moim fragiem, modelowo jedziesz przez ścianę typa który jest za bramą i jeszcze piszesz pierdoły typu myślałem że tam jest CT, przeczytaj co żeś napisał mości koxie i lepiej usuń połowę zawartości bo ci się wstyd zrobi.

Chciałeś przed galą zabić typa ? W co ty grasz ? Typ schodzi z gali, nie widzisz modelu, wyprzedzasz strzałami jego wyjście, co ty w ogóle produkujesz za historię.

Nie zgadza się czasowo ? Twój mózg nie zgadza się czasowo z twoim ciałem, ty chyba nawet nie czytałeś co na bazgrałeś.

Mogę dostać nawet 10 warnów za taki post, jednak mam to gdzieś, gość gra modelowo i jeszcze ma czelność pisać odwołanie. Za grosz honoru, i jeszcze masz czelność pisać takie pierdolety z tyłka bo może kogoś przerobisz. Nie tu kotek, pierdolnij się w czoło i wróć jak dorośniesz.

Elo

Niech inni admini to ocenią, to może od razu polecimy na bl,ac i na esl'u niech ci oglądają boś doświadczony, nie pisz więcej bo oślepnę przez twoją głupotę.

Napisano

Jako, że Strajk ocenił nie tego gracza, który złożył odwołanie (ocenił "bzz..."), a Eryk podziela moje zdanie o tym, że za na demku jest za mało na bana, to daję UB.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...