! Elader ~ Criistal ~ Napisano 11 Września 2014 #207332 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Cześć, składam tą propozycję i również "uwagę", w nocy na serwerze praktycznie nie ma admina/ów, rozumiem większość ma szkołę itd więc tutaj nikogo nie potępiam, a mianowicie co do mojej propozycji, gram na tym serwerze może nie za długo ale dość by można było zauważyć coraz częściej aktywność w nocy cheaterów, dlatego myślę że moglibyście zrobić "konkurs" bądź szczególną rekrutację na "Nocnego Admina", zawsze to też promocja dla serwera gdyż będzie jeden z niewielu gdzie stacjonują o każdej godzinie Admini, w tej "szczególnej rekrutacji" oczywiście pełnoletności by młodych nie odciągnąć od nauki a pełnoletni robi co chce, niech się czuję tutaj dorosły heh no i wolne godziny nocne, teraz ludzie uczęszczają do szkół zaocznych więc myślę że chętnych będzie a weekendy to zapewne będą Admini "standardowi", jeśli propozycja przyciągnie waszą uwagę prosiłbym o bogate wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 #207346 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Czyli co? Rekrutacja bez wymagań? Niektórzy "ciułają" godziny by dobić do wymaganych, odwiedzają forum, wypowiadają się na nim, a każdy kto będzie chciał być "nocnym adminem" będzie miał admina bez spełnionych wymagań? I jak by to wyglądało? S@, opiekun sieci lub administrator by nadawali mu prawa od np. 22 i zabierali te prawa admina o 6? Bo to tylko nocny admin? Nie wyobrażam sobie tego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Września 2014 #207347 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 W naszym systemie rekrutacji nie ma pojęcia "admin nocny". Nie wydaje mi się również, aby takowy "admin nocny" pełnił swoje obowiązki systematycznie tylko nocami. Nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Września 2014 #207348 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi