Gość Guest Napisano 9 Września 2014 #206929 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Nick Żabkaaa. data i godz. przed chwilą mapa:inferno [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj Steam '0:1:18813808 [AMXBans] Twoje IP: '81.168.185.134' No ciekawe proszę o szybkie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Września 2014 #206936 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Z tego co widzę, ban przez pomyłkę admina, ponieważ ani na nicku, ani na ip nie ma nic. Na SID jest, ale nick trochę inaczej wygląda. Dostałeś ub za ss'y, więc ban niesłuszny. Chociaż ban z ss'ów jest na innym nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2014 #206939 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Tak jest na innym bo kiedys już dostałem bana za ssy ale wstawiłem i dostałem ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Września 2014 #206940 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Wracaj do gry, przekaż adminowi żeby zwracał uwagę przy rozdawaniu banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Września 2014 #206941 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi