Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206520 Napisano 8 Września 2014 Chciałbym się pożegnać z tą siecią, gdyż nie ma tutaj żadnego, ale to żadnego zainteresowania serwerem JB. Admini to jakaś porażka, połowa nie wie co się dzieje, banują na zawsze i na tydzień za to, że ktoś popełnił kilka FK... Tylko tracicie na takim czymś graczy, a moja cierpliwość już się skończyła. I nie jestem jakimś gimbusem płaczącym o coś, tylko piszę jak to naprawdę wygląda, taki już jestem z charakteru. Wiek już swój mam i pewnie rzeczy bardzo denerwują, szczególnie taki chaos na serwerze. Nie mam zamiaru dłużej tego znosić. Mam nadzieję, że ktoś wreszcie ruszy dupsko i zrobi porządek z niekompetentnymi adminami pokroju Friga, i naprawi w końcu usługi. Druga sprawa właśnie z tymi usługami na JB, no ile można czekać. 2 września kupiłem SVIPa, którego miałem 2 dni, teraz czekam już 4 dzień na jego włączenie, a jaki jest efekt, to nie muszę chyba nikomu tłumaczyć. Powiem krótko, reklama serwera to nie wszystko, o serwer trzeba zadbać. Sieć jest przyzwoita, szanowana, ma rzesze stałych graczy, ale jakoś na nowych serwerach, właśnie na JB jest inaczej. Pozdrawiam, cześć.
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
8 Wrz
1
Popularne Dni
8 Wrz 2014
1 post