Kristo Napisano 8 Września 2014 #206342 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Nick: Kristo Wiek: 14 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Tak byłem 3 razy adminem, zero skarg, bardzo dobrze wykonywałem obowiązki. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 3 lata, za czołem grać w wieku 11 lat, oczywiście na NS, nie dawno kupiłem Steam i gram do dzisiaj. Steam ID: STEAM_0:0:94052344 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Kristus./80.72.43.106:27027/, wiem że mało ale się wytrzymać nie da jak jest tyle cziterów rano. Dlaczego TY .!: Składam podanie wyłącznie dla tego że ja zawsze gram rano od 7 do 8.20 i cały czas cziterzy, wyleci za ściany od razy bania i leżysz, składam podanie dlatego bo już nie zniosę tych cziterów w godzinach porannych. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3 godziny, na naukę też musi starczyć. Kontakt: Steam: Kristo | Multi-Head.pl Mało godzin przegrane ale proszę dajcie szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206344 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi