Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #199530 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nick:UltraMagnus Wiek:17 przepraszam zawsze SS byly widoczne na pierwszy żut oka nie dalem rady wczesniej. praca SS: http://speedy.sh/NhAEB/SS.zip godz około 15.36 STEAM_1:1:1341112050 IP 93.159.131.54 Data rejestracji na forum:5 września 2014 Czas spędzony na forum:dopiero sie zarejestrowałem Doświadczenie w ocenianiu: Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?:nie wiem mialem farta i zabilem 3 graczy w 1 rundzie chroniąc BS"a Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:jestem pierwszy raz dopiero ucze sie serfowac po forum Coś od siebie: Proszę o szybki UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Września 2014 #206260 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Na wstawienie ss miałeś 24 godziny jedyna opcja na ub to zrobienie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Września 2014 #206261 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi