Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206027 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Zbyt często się buguje i jest z tym problem. Jest to cod, więc bez nożówki da się żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206097 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nożówka czyli rozgrzewka jest po to by klasy się wszystkim wczytały, a to że czasem sie buguje jest po prostu do naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2014 #206931 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Dokładnie, nie raz się zdarzyło że nożówka się nie wczytała i trzeba było czekać kilka do kilkunastu sekund, żeby wczytały się klasy, a w tym czasie można już zginąć Nożówka jest własnie po to aby wczytały się wszystkie klasy oraz żeby gracze z wolniejszym łączem internetowym wbili na serwer i od 1szej rundy już mogli pograć (pomijając rozgrzewkę). Chyba już jest rozgrzewka naprawiona bo już od pewnego czasu nie spotkałem się z bugowaniem jej. Więc musi ona zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #208170 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Jeśli to pomaga w wczytaniu klas to niech zostanie. Kiedyś miałem tu problem właśnie z wczytaniem klasy, zawsze musiałem ponownie wychodzić i wchodzić na serwer. Poprawić tylko błędy i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Września 2014 #208173 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Nawet nie ma takiej opcji żeby rozgrzewki nie było! wystarczy rozwiązać problem i wszystko będzie grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Września 2014 #208298 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 usuniecie nożówki odpada podczas niej wczytują się klasy , gdy by jej nie było było by narzekanie ze już mnie zabił a ja klasy nie miałem jeszcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Września 2014 #208299 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi