Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205773 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Witam. Chciałem Wam przedstawić przeróbkę mapy de_kabul mojego autorstwa. Jest to finalna wersja dla 32 graczy maksymalnie, posiada 2 BSy, zmienione tekstury i przejścia. Można ją pobrać tutaj > http://cs.gamebanana.com/maps/182679. Myślę że przyda się na większości z modów. Miłej zabawy i pozdrawiam UPDATE: Jak już wcześniej pobrałeś tą mapę, to pobierz ponownie. Wersja finalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205788 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Fajna mapa, jak dla mnie, można ją wgrać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205803 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Niby fajna ale mi tam 2 kabule jakie są wystarczą. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205827 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Moze zamiast zwyklego kabula dac tego nowe.Mapa jest bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #205929 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Proszę o info na których serwerach się mapa znajdzie jeśli będzie dodawana. Tak dla testu, bo wcześniej sam biegałem po mapie testując ją. Chce zobaczyć jak się będzie sprawdzać z ludźmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206005 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Fajna mapka ;] Można by dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206017 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Są już 2 kabule na serwerze. 3 Nie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206082 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Są już 2 kabule na serwerze. 3 Nie potrzebny Może czas żeby jednego z 2 usunąć (zamienić) ;D Chce wejść na serwer pełen ludzi dla testu. Wcześniej sam biegałem po mapie, teraz Wasz ruch. UPDATE: Proszę pobrać mapę ponownie, dostępna wersja zaktualizowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Września 2014 #207419 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 w wolnej chwili mapa zostanie sprawdzona ,na serwerze są już dwa kabule , ale gdy z tym wszystko będzie ok zostanie wgrany zamiast któregoś z tych które aktualnie znajdują sie na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Września 2014 #207420 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Września 2014 #207422 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi