Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205475 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Nick: n0 n4m3! Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie tylko FFA/TP, ale i MIXY Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Od 2000r z przerwami Steam ID: STEAM_0:1:1866216 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!: Ponieważ mam duży staż w cs'a i wiem trochę więcej niż jakiś LOW który zaczyna dopiero grać, a bylem też kiedyś z AC ( Dla wtajemniczonych będą wiedzieć o co chodzi ) a czy będę Adminem czy nie to zależy od was nie odemnie, pozdrawiam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy jak żona ma na zmianę jeśli ma na 14-22 to mam kupe czasu bo pracuje 7-15 gorzej kiedy ma na 6-14 to wtedy trochę mniej poświecam grze, ale to co 2 tydzień będzie tego troche mniej, a zaś inny tydzień to nawet po 3-5 godzin dziennie Kontakt: PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205486 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Na Nie 44 min spędzone na forum,konto do podania. Popraw aktywność na 4um daj się trochę poznać i spróbuj za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205487 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362083 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi