Mas3lko Napisano 5 Września 2014 #205384 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Co Jest lepsze???? :DDDDDDD Xbox 360 a może PlayStation 4 SIe tak zastanawiam co jest lepsze bo nie wiem co kupić :DDDDDD i które bardziej oplaca sie kupić do grania multi :DDDD wiecie za free albo tanio żeby było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 5 Września 2014 #205385 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ja jestem za PS4.. ogólnie jestem za PS od kiedy powstało Metal Gear Solid, Final Fantasy.. ehh... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Września 2014 #205392 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Xbox + Gta V online = :yahoo: Ogółem polecam Halo 3 oraz 4, do kupienia w bardzo okazyjnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206393 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Co Jest lepsze???? :DDDDDDD Xbox 360 a może PlayStation 4 SIe tak zastanawiam co jest lepsze bo nie wiem co kupić :DDDDDD i które bardziej oplaca sie kupić do grania multi :DDDD wiecie za free albo tanio żeby było Porównujesz ze sobą 2 zupełnie inne konsole. Zacznijmy od tego że Xbox 360 jest poprzednią generacją konsol a PS4 tzw. next-genem. Tutaj radzimy się więc zastanowić nad najnowszym Xboxem One, który oferuje o wiele więcej możliwości niż poprzedni model. To zupełnie nowa konsola, na której gry będą wyglądać wprost fenomenalnie J Po zakupie pakietu Xbox Live Gold uzyskasz dostęp do comiesięcznych darmowych gier, które będziesz mógł pobrać na swoje konto i dożywotnio będą one przypisane do Twojego profilu. Dodatkowo, jeśli oczywiście lubisz wspólne gry ze znajomymi przy okazji wspólnych spotkań, świetnym wyborem będzie zestaw z nowym kinectem, który da Ci o wiele więcej frajdy z zabawy z konsolą Oczywiście Xbox One to nie tylko konsola to gier, ale i domowe centrum rozrywki - jeśli masz chęć możesz zapoznać się ze szczegółowymi informacjami na temat konsoli na tej stronie - http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/meet-xbox-one Dodatkowo przesyłamy Ci przykładowy zestaw jaki możesz kupić np. w sklepie Saturn - http://bit.ly/1us8cHO - zestaw z grami takimi jak Forza Motorsport 5 a także Fifa 15. Pozdrawiamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi