Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205263 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Witam... Dostałem bana za nic, administrator co dał mi bana nie wstawił żadnego ss... Więc proszę o UB. W razie czego pilnujcie mnie, ale mogę dodać, że nigdy nie grałem na wh, sh czy aimie bo to zbędne... oglądałem filmiki na yt jak ludzie sobie pomagają z tym i stwierdziłem, że to jest śmieszne a zarazem żenujące. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina scavanger. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1608416125 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.28.106.7 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205265 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ss'y robione są automatycznie. Szukaj 5 plików o nazwie Halflife00.tgaHalflife01.tga http://multi-head.pl/topic/15233-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ tutaj masz poradnik jak znaleźć. Jeżeli nie wstawisz ss w ciągu 24h jedyną opcją na ub będzie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205266 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Wiem gdzie ss powinny być. Mam tylko z całkiem innego serwera, z tego nie mam... Mam jakieś HalfLife07.tga, W jakim programie to mogę otworzyć? Bo pokazuje mi jakiś list i nie mogę otworzyć tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205267 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 To jak nie masz, to nie otrzymasz UB.Jedyna opcja na ub to zrobienie 100 reklam.Chyba, że znajdziesz SSy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205691 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Czas miną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205692 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi