Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205238 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: kasia. <3 [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'nie uzywamu jp bedac snajperem ' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:1:318284027' [AMXBans] Your IP: '79.163.173.140' [AMXBans] ======================================= dostalem takiego bana za cos czego nie robilem... no jak bylem sniperem kucnalem i chcialem skoczyc to 2 skoki z jp mi sie wziely i tyle a ten ban dostalem 2 rundy pozniej wytlumaczenie poprosze zwlaszcza przez kasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiaaa Napisano 5 Września 2014 #205246 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Kolego .. w regulaminie jest napisane ze nie latamy na jp. Na serwerze byl admin, ktory nie dal Ci bana wiec ja to zrobilam.. fakt dwie rundy pozniej bo myslalam ze on to zrobi jednak sie niedoczekalam. Na przyszlosc radze Ci dobrze czytac regulamin zanim znow " wezma Ci sie 2 skoki z jp" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205248 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 wiem ale latalem caly czas? wziely mi sie 2 skoki bo zawsze jak skacze to na kucaka a ze jp mialem to nie da sie go chyba wylaczyc a ty banujesz od razu pomysl troche zanim cos zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiaaa Napisano 5 Września 2014 #205253 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Regulamin jest taki sam dla kazdego. I nie bede robic wyjatku bo Tobie sie tylko dwa razy skoczylo, a ktos inny caly czas lata. Nastepnym razem uwazaj co robisz Mysle, ze wszystko juz zostalo wyjasnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Września 2014 #205255 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ban się skończył, sprawa wyjaśniona. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Września 2014 #205256 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi