Gość Guest Napisano 4 Września 2014 #205023 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dzisiaj jak próbowałem wejść na serwer to był wyłączony a jak udało mi się wejść to okazało się że lvl są wyzerowane, więc teraz mam kilka pytań apropo serwera: Czy restart był planowany? Czy teraz zostanie wszystko tak jak jest czy będzie powrót do poprzedniej wersji? Co z klasą premium którą kupiłem a nie mam do niej dostępu? Jakie są plany dla serwera co zostanie a co się zmieni? I w ogóle pare słów co jak i dlaczego? Z góry dziękuje za informacjie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 4 Września 2014 #205025 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Tak wgl topka znowu bugnięta jest chyba stara ... A i pytanko dlaczego nie ma ks i artefaktów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2014 #205058 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 nikt nie dobił nawet 250 lvla halooo ... bez przesady że już reset lvli.. to jest cod400 a nie cod 200.... nie róbcie sobie jaj... jakby były z 3-4 400 lvle to rozumiem.. ale nie jak nawet połowy nikt poza WhY nie ma... gdzie to jest snajperek który ma loterie czy trafi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Września 2014 #205134 Administrator Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Mielismy wlam na serwer. Wszystko zostanie przywrocone tak jak bylo w ciagu najblizszych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Września 2014 #205178 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Topka i lvl'e też będą przywrócone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205488 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 jeżeli teraz wbije zwinnym żołnierzem jakiś tam lvl to będę go miał ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Września 2014 #206895 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Lvl nie zostaną przywrócone, ponieważ niektórzy w celu uzyskania łatwiejszej gry mogą oszukiwać. Więc reset pozostanie. Co do ogólnego wyglądu serwera wszystko wróci tak jak było przed włamem. A z klasą premium zwróć się do mnie na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Września 2014 #206902 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi