Gość Guest Napisano 4 Września 2014 #204912 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Twój nick podczas gry: elDUPA Godzina, data zdarzenia: 14:00 , 29.08.2014r. Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: 62.133.137.190 Uzasadnienie: Zastałem zbanowany chociaż kompletnie nie wiem dlaczego. Wbiłem tylko na chwile zobaczyć co się dzieje na serwerze i zostałem wyrzucony po czym wyskoczyła informacja o banie. Dodam, że na tym ip nie grałem od długiego czasu gdyż nie dawno wróciłem do domu. BRAK ssów, zbanowany przez Protector. Dodam iż nie mam pojęcia co to jest Protector więc jak mogłem tego używać albo być nosicielem i rodzi się też pytanie na jakiej podstawie stwierdziliście, że mam to ustrojstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2014 #204916 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Otrzymałeś bana z powodem Protector.Serwer dodał ci bana automatycznie.Trwa on tydzień.Z tym nie da się nic zrobić.Musisz odczekać karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2014 #204917 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi