Gość Guest Napisano 3 Września 2014 #204640 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Nick : Kamilc13 Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 03.09.14 - 07,08.09.14 Powód : Dostałem zlecenie naprawy samochodu i muszę poświęcić czas aby wszystko doprowadzić do jak najlepszego porządku. Oczywiście wieczorami się pokaże na chwilę, ale jeszcze w piątek szykuje się grill u kolegi z powodu jego powrotu zza granicy i nie tylko powrotu bo też i urodzin, więc trzeba to jakoś opić Mam nadzieje że zrozumiecie moją mniejszą aktywność na serwerze jak i w roli recenzenta. Będę wdzięczny za wyrozumiałość, pozdrawiam Kamil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Września 2014 #202523 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Września 2014 #202519 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi