Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204380 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Imię: Adam Wiek: 15 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Nick steam: Russkan || MIX ON Staż na forum: 3d 11h 32m 41s Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Nigdy nie byłem, ale chcę spróbować Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin dd2/inf Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Zależy, bo szkoła, ale tak to mogę poświęcać dużo czasu na forum i conajmniej 1 wywiad tygodniowo List motywacyjny: Jako redaktor będę się starał prowadzić wywiady ciekawe, nie za długie i nie za krótkie. Postaram się je tworzyć tak, aby czytało się je jak najpłynniej i najlepiej. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: [align=center]Ja [/align] [align=center]Ten Zły [/align] [align=center] [/align] [align=center] Witam wszystkich. Dzisiaj przeprowadziłem wywiad z użytkownikiem Ten Zły. Przywitaj się! [/align] Dzień Dobry Pierwsze pytanie. Powiedz nam, skąd pochodzisz, jak się nazywasz i czym się interesujesz . Mam na imię Kuba , urodziłem się w Wadowicach i nadal tu mieszkam , chodzę do technikum górniczego , interesuję się swoim zawodem oraz swoim klubem na tle sportowym, a także kibicowskim. Wspomniałeś, że chodzisz do technikum górniczego. Powiedz nam, na jakim kierunku jesteś i do której klasy chodzisz. Oczywiście. Wybrałem profil technik górnictwa podziemnego , jest to zawód z przyszłością i na pewno wyjdzie mi to na dobre niż praca u prywaciarza na czarno za marne grosze , oczywiście 4 klasa , egzaminy , matura, ciężko będzie No niezły kierunek sobie wybrałeś, zmieńmy teraz temat. Uprawiasz jakiś sport lub czy uprawiałeś jak byłeś mały? Zawsze chciałem zostać piłkarzem , jak to mały chłopiec. Grywało się na podwórku , grało się w żakach, juniorach... Z powodu dojazdów do szkoły ponad 50 km i późnych powrotów do domu zrezygnowałem z gry w piłkę. Chodzę czasem na orlik pograć dla relaksu . Nie ograniczam się do jednej dyscypliny , ruch sprawia mi przyjemność, a ja z niego korzystam w różnych formach np. pływalnia , jazda na rowerze Też chciałem zostać piłkarzem, jednak przerzuciłem się na tenis stołowy Prawda, jak gra się ciągle w piłkę to z czasem staje się to nudne, chce się spróbować czegoś innego. Masz może jakieś osiągnięcia sportowe? Wybitny na pewno nie byłem . Chyba 3 medale , jeden za króla strzelców na juniorskim turnieju i nic więcej. Bardziej mój czas poświęcam na wspieranie swojego klubu, poznawaniu historii, która bardzo mnie ciekawi, zwłaszcza historia z okresu wojen światowych Tak więc dziękuję Ci Kuba. Miło mi było przeprowadzić z tobą wywiad. Również było miło choć podszedłem do tego wywiadu sceptycznie , jestem zadowolony. Życzę Ci dostania się na posadę redaktora i wspinaniu się coraz wyżej na Multi-Head . Cześć :] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204387 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jestem na tak +udzielasz sie +ogarnięty +/- wywiad mogłby być dłuższy i staraj sie zawrzec w nim wiecej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Września 2014 #204388 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Double kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi