Reprezentant Napisano 1 Września 2014 #204043 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Twój nick podczas gry: Reprezentant Godzina, data zdarzenia: dzisiaj 19:30 Mapa: nie wiem nie znam się na tych mapach STEAM_ID / IP: macie w amxbnas Uzasadnienie: Przez przypadek nacisnąłem "Caps Lock" i wyskoczyła mi jakaś reklama serwera i dostałem bana. Proszę o ub bo nie zrobiłem tego specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Września 2014 #204047 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Admin MultiPlayGames proszony o wyjaśnienie sytuacji. Jeżeli na prawdę było to tylko raz, ban zostanie skrócony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 1 Września 2014 Autor #204049 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Tak było raz szkoda że cs już off bo bym ss zrobił. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 1 Września 2014 #204056 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 nie znam reprazentanta ale gram sobie na jb i wyskakuje reklama serwera jakiegoś dd2 to dałem bana @edit raz potem szybko zamazał i klikną drugi raz nie wiem może nie chcący i dałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Września 2014 #204060 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 W takim razie bana skracam na 24h od nałożenia go, Reprezentant, na przyszłość uważaj bo już nie będzie skrócony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Września 2014 #204061 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi