Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #203818 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Patrzcie co dostałem : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Razrufka. [AMXBans] Reason : ' jezeli to ty napisz odwolanie na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1717540273 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.218.200.232 ' [AMXBans] ====================================== To ban za podszywke. Tak to ja , nie wiem który z adminów banował , ale trzeba być geniuszem , żeby myśleć , że jestem podszywką , ponieważ gram na premce , a na premke jest HASŁO. Edek napisał na czacie , że jestem podszywką bo mam Razrufka , a nie Rzarufka. Po pierwsze Razrufka to byłby już całkiem inny nick , po drugie to wszyscy wiedzą , że to literówka przy wpisywaniu nicku przy zakupie premki . Proszę o szybkie UB -.- / sorry ,chyba napisałem to w złym dziale , ale nie wiedziałem co wybrać : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 1 Września 2014 #203822 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Sorry. Tu chodziło oto, że była moja podszywka na serwie i ja cały czas pisałem do syjona, który przez pomyłkę zbanował ciebie a potem moją podszywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #203824 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Gratuluje inteligencji adminowi A zreszta to calkiem inny Nick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #203826 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 kakadu , to napisał jakiś edek , że jestem podszywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 1 Września 2014 #203828 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Aha Ja pisalem z Nicku NaHajcieRozgrzefffka;** ze kakadu ten to byla podszywka .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #203847 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Prosiłbym o wypowiedzenie się admina który banował i o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #203863 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #203864 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi