kakadu Napisano 31 Sierpnia 2014 #203528 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Mam taki problem. Nie mogę wejść na serwer. Niedawno normalnie sobie grałem i mnie wywaliło a teraz nie mogę wcale wejść. Nie wiem o co chodzi, może mi ktoś pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203538 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jakiś screen z konsoli ? Wiadomość jak wchodzisz na serwer ? Możesz wejść na inny serwer MH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Września 2014 #204811 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Brak zainteresowania tematem. Domyślam się, że problem minął. W razie problemów zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Września 2014 #204812 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi