Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203334 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Mam w cs:go tylko 35-40fps na sprzecie: Procek: intel core duo 2.1 ghz Ram: 4gb dd3 Karta: ati radeon hd 4300 512mb Dysk: 500 gb Dodam iz jest laptop. Na nonstema global offensiv mialem 70 w gore a jak tylko kupilem na steam to odrazu problem sie pojawil z niskimi fps. I nwm dlaczego tak sie dzieje. Jak by ktos mial jakies pomysly. Za kazdy pomysl nagrodze +. Z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203455 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Szczerze powiedziawszy twój komp ledwo co daje rade, ale jeżeli miałeś 70 na NS to spróbuj ściągnąć config na FPS Game Booster też może pomóc. Ale nie spodziewaj się fajerwerków laptop i w szczególności ten to jest słaba maszyna. Maksymalnie osiągniesz 60 fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203532 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Problem rozwiazany. Les probowalem różne cfg wgrywać ale to nic nie pomogalo. Odinstalowalem sterowniki i pobralem pod moja karte graficzna i teraz juz normalnie wyciagam 60-100 fps Zalezy w jakim miejscu. Więc temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Września 2014 #204838 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Gdybyś chciał jeszcze coś wycisnąć, możesz zgłosić się do mnie po pewne cfg na zwiększenie fpsów oraz specjalne modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Września 2014 #204839 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi