Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202981 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Mam pytanie dlaczego nie ma zadnej darmowej klasy bez awp ??? wczesniej byl snajper i admiral teraz nie ma dlaczego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202990 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Mam pytanie dlaczego nie ma zadnej darmowej klasy bez awp ??? wczesniej byl snajper i admiral teraz nie ma dlaczego ?? Przecież są klasy bez awp jak to napisałeś. A tak na serio były klasy z awp ale administracja je usunęła były propozycje jej przywrócenia ale nie doszły do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202997 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Był snajper ale był za mocny i został usunięty. Admirała można było bugować chyba. Nie wiem czemu klasy nie ma. Ten temat nie dojdzie pewnie do skutku czyli wprowadzenia takowej klasy. Napisz na pw do kogoś z czerwonych i ich pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Września 2014 #204977 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Darmowa klasa z awp zostanie dodana prawdo podobnie przy następnym resecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Września 2014 #204978 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi