Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202612 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Twój nick podczas grania: Twardy_Fortepian Godzina, data zdarzenia: 20:45 29-08-2014 Mapa: de_dust2 Skiny: http://www46.zippyshare.com/d/38956922/18/Skriny.zip STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:37662073' [AMXBans] Your IP: '89.66.68.183' [AMXBans] =============================================== Screenów nie mam, nie ma nawet admina, który mnie zbanował, ale strzelam, że był to Evo, bo już kiedyś od niego bana dostałem, a wyszedł z serwera po zbanowaniu. Człowiek wraca po pracy, odpali raz na pół roku CS-a i ban na dzień dobry bo się statsy nie spodobały. WTF. 30 minut szukałem screenów, tego forum itd. Ogarnijcie admina... PS. Co do screenów to w folderze znalazłem tylko jakieś pliki w formacie .tga. Co to jest? Dzieki bogu szkoła się zaczyna, gówniarze bedą odrabiać wieczorem lekcje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202615 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Proszę trochę grzeczniej... Tak to są te pliki tga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202619 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Proszę trochę grzeczniej... Tak to są te pliki tga. Yh ja wszystko rozumiem, biega masa cheaterów, ale banować za wynik z automatu to trochę przesada.. Nie robiłem żadnych skanów, nic totalnie podjerzanego, dam sobie ręke uciąć, że zobaczyłeś wynik i dałeś bana nic więcej... Na dodatek strasznie trudno dostać się do tego forum, link z bana nie działa, czeski film. Screeny w formacie .tga teź nie wiadomo o co chodzi. Wszystko zrobione tak, aby jak najbardziej zniechęcić do napisania prośby o UB. Także zrozum, że nie mam ochoty na grzeczności.. skriny: http://www.filedropper.com/skriny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202630 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Tutaj masz wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202664 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Wrzuciłem skriny na zippyashare + update w 1 poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202695 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi