Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202451 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Wzór skargi: Data i godzina:16:02 Nick admina/gracza, który zawinił:TiBlU Dowody:http://multi-head.pl/topic/39852-upps-sss-motresh/ Świadkowie:SS Uzasadnienie: Myśle że TiBlU nie nadaje się na UB support iż na 5 screenie ewidentie widać że mam No Recoil. Dopiero po zgłoszeniu do niego (chciałem żeby wiedzał) że na 5 screenie jest pokazany no recoil, dopiero wtedy dodał bana. Taka sieć a taki UB support. Myśle że TiBlU powinien stracić funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202452 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam skarga jest na mnie więc się wypowiem.W momencie gdy sprawdzałem SSy od razu chciałem napisać z tym do odpowiedniego działu.Lecz gdy ty mi już napisałeś wiadomość na steam wszystko było jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202459 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Myśle że No Recoil to nie jest nic trudnego do wykrycia. Więc nie wiem jakim cudem dostałeś tą funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Sierpnia 2014 #202511 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Fajnie że się przyznałeś ban zostaje a członek UBT ma prawo czasem się pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Sierpnia 2014 #202512 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi