Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202345 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Mam pytanko w sprawie długości banów jakie się dostaje gdyż w regulaminie ejst coś takiego że do niektórych przewinien jest przypisana długość bana a do niektórych nie i na samym dole jest napisane: " UWAGA! Co do długości kar to: - 5 min ban - Następnie bany ( Tutaj od poziomu nie przestrzegania regulaminu ale jak admin będzie dawał np ze ktoś nie wykonuje celów mapy np. ban na godzinę to będzie miał rozmowę ) " I załużmy że jest hipotetyczna sytuacja że kogoś obrażam to powienienm dostać najpierw bana na 5 min a gdy to nie pomoże powinienem dostać odpowiednio do przewinienia czyli np na godzinę tak? Bo mój kumepl skarżył mi się że wczoraj dosyał za obrazę bana na 3h a dzisiaj na dzień i uznałem że coś jest nie tak. Tak samo ja raz dostałem bana za skan przed 7s bana na 30m ( i widziałem sporo podobnych banów) i chciałbym się dowiedzieć jak to faktycznie działa bo być może coś źle rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202371 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 - 5 minut ( ping ) - 30 minut ( notorycznie zbyt duży ping ) - 30 minut (źle postawione miny, txt, nadużywanie przekleństw, czy notoryczne nie wykonywanie celów mapy, skany przed 7 sek) -1-4 godziny (notoryczne łamanie regulaminu tzn. miny txt itd.) - 30minut - tydzień (kultura w tym wyzwiska itd, często sami musicie zadecydować o długości, tydzień to już ostateczność za notorycznie wulgarne wypowiedzi, obrażanie rodziców, chamstwo ) ?- permanentny ban ( reklama, czitowanie, , groźby i wszystko co w kk. ) Tutaj masz mniej więcej długość kar obowiązujących na naszym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202385 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202392 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi