Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Długość bana

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko w sprawie długości banów jakie się dostaje gdyż w regulaminie ejst coś takiego że do niektórych przewinien jest przypisana długość bana a do niektórych nie i na samym dole jest napisane:

"

UWAGA! Co do długości kar to:

- 5 min ban

- Następnie bany ( Tutaj od poziomu nie przestrzegania regulaminu ale jak admin będzie dawał np ze ktoś nie wykonuje celów mapy np. ban na godzinę to będzie miał rozmowę )

"

I załużmy że jest hipotetyczna sytuacja że kogoś obrażam to powienienm dostać najpierw bana na 5 min a gdy to nie pomoże powinienem dostać odpowiednio do przewinienia czyli np na godzinę tak?

Bo mój kumepl skarżył mi się że wczoraj dosyał za obrazę bana na 3h a dzisiaj na dzień i uznałem że coś jest nie tak.

Tak samo ja raz dostałem bana za skan przed 7s bana na 30m ( i widziałem sporo podobnych banów) i chciałbym się dowiedzieć jak to faktycznie działa bo być może coś źle rozumiem.

- 5 minut ( ping )

- 30 minut ( notorycznie zbyt duży ping )

- 30 minut (źle postawione miny, txt, nadużywanie przekleństw, czy notoryczne nie wykonywanie celów mapy, skany przed 7 sek)

-1-4 godziny (notoryczne łamanie regulaminu tzn. miny txt  itd.)

- 30minut - tydzień (kultura w tym wyzwiska itd, często sami musicie zadecydować o długości, tydzień to już ostateczność za notorycznie wulgarne wypowiedzi, obrażanie rodziców, chamstwo )

?- permanentny ban ( reklama, czitowanie, , groźby i wszystko co w kk. )

Tutaj masz mniej więcej długość kar obowiązujących na naszym serwerze :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...