Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202260 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Nick: Rebik Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na 2 innych serwerowniach, z czego na jednej junior admin, a na drugiej global. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Gram dobre 4 lata Steam: STEAM_0:0:81248956 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Niestety pokazuję mi, że strona niedostępna, ale nie będę kłamał -tych godzin nie jest dużo. Wystarczająco, aby nabić max level na jednej z klas. Dlaczego TY .!: Ponieważ jest masa cheaterów co bardzo psuje rozgrywkę i w momencie kiedy to piszę, na serwerze szalało ich 2. Mam spore doświadczenie, a szkoda, żeby na tak porządnym serwerze atmosferę psuła banda ułomnych dzieci. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na chwilę obecną dziennie jestem 3 do 5 godzin, ale w roku szkolnym liczba ta zmaleje - od 2 do 3 + godziny nocne takie jak 2:30! Kontakt: Steam: rgamespl, wasz kanał ts3 oraz jeśli wymagane są jakieś GG, Skype itd. to oczywiście jestem w stanie założyć tam konta. Myślę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, pomimo iż na forum aktywny nie byłem - zmieni się to! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202506 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Rebik&Search=Search Spróbuj jak dobijesz do wymaganych 30 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202507 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi