CI4ST3K Napisano 13 Lutego 2016 #397724 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Witajcie! Wraz z @Gargulec, oraz resztą administracji chcielibyśmy Wam podziękować za aktywny udział w konkursie! Mam nadzieję, że świetnie się bawiliście oraz dowiedzieliście się troche o forum podczas szukania odpowiedzi. Dziękujemy też tym co próbwali, lecz ich odpowiedzi do nas nie dotarły, bo wiemy, że i tacy byli. Pozdrawiamy! 1 miejsce zajął @@nynek serdeczne gratulacje! 52 pkt na 54 ! 2 miejsce zajął @@#RELOP serdeczne gratulacje! 50 pkt na 54 ! 3 miejsce zajął @@Wandi serdeczne gratulacje! 48 pkt na 54 ! 4 miejsce zajął @@Aagarok serdeczne gratulacje! 47pkt na 54 ! 5 miejsce zajął @ serdeczne gratulacje! 46 pkt na 54 ! 6 miejsce zajął @@SQNFUN serdeczne gratulacje! 45 pkt na 54 ! 7 miesjce zajął @@x_Vegas_x Gratulacje! 44 pkt na 54 ! 8 miejsce egzekwo @@Bunny oraz @ serdeczne gratulacje! 39 pkt na 54 ! 8 miejsce egzekwo @ @@Shork oraz @@heaVeN. 35 pkt na 54 ! 9 miejsce zajął @ serdeczne gratulacje! 30 pkt na 54 ! 10 miejsce zajął @ gratulujemy! 26 pkt na 54! 11miejsce zajął @@Itashiro serdeczne gratulacje! 24 pkt na 54! Serdeczne gratulacje dla @@Mr_Matrixx uzyskał aż -12 pkt ! Niestety ale Ciebie nagroda ominie. Tak jak wspominaliśmy nagrody : 1. Pierwsze miejsce ->> 3 miesiące premium na forum oraz wybrana usługa na jednym z naszych serwerów, również na 3 miesiące. 2. Drugie miejsce ->> 2 miesiące premium na forum oraz wybrana usługa na jednym z naszych serwerów, również na 2 miesiące. 3. Trzecie miejsce ->> 1 miesiąc premium na forum oraz wybrana usługa na jendym z naszych serwerów, również na 1 miesiąc. + każdy aktywny uczestnik ! Tj. do 12 miejsca otrzymujecie 1 tydzień wybranej usługi na jednym z naszych serwerów! WYBRANĄ USŁUGE, SERWER, NICK ORAZ HASŁO (hasło jake chcecie mieć) WYSYŁAJCIE MI NA PW NA FORUM Usługi zostaną Wam dodane maksymalnie do jutra do godziny 16:00. Pozdrawiamy! @@MichaSiu dodaj tym 2 jeszcze Mały błąd z mojej strony. Przepraszam. Dodaje do listy @@x_Vegas_x, który zajmuje 7 miejsce oraz @ który zajmuję 8 miejsce ------------ Edit do Michasia ^^ Okey to ja zbiore reszte na serwery. Podeśle Ci na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 13 Lutego 2016 #397728 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Och ach jestem ZAJEBISTY. Szkoda, że fejm i tak mi już nie podskoczy bo mam go tyle co tkanki tłuszczowej. Ciekawe kto miał 4 miejsce. Chciałbym pozdrowić mamę, tatę, brata, siostrę i dziewczynę, która dała mi kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 13 Lutego 2016 #397729 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Ja jestem 4, a Wypas napisał, że 5 ... :facepalm: 2h nie poszły na marnę Pozdrawiam, AGAR. EDIT: Ja na razie proszę o zachowanie premek Mam swoje zakupione i jeszcze z losowania Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 13 Lutego 2016 #397731 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jestem drugi, a ile mnie nie było. Jak obiecałem vipa oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Lutego 2016 #397749 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H.I.T.M.A.N Napisano 13 Lutego 2016 #397764 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jak można prosić o przechowanie mojej Usługi bo mam jeszcze aktywne na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lutego 2016 #397773 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Gratuluję wszystkim uczestnikom, zwycięzcom i organizatorom. Dobra robota. Ale temat zamykam, aby uniknąć spamu. Po nagrody zgłaszajcie się na pw. Czekamy na kolejny konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi