Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201076 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Dlaczego 70% czasu na serwerze (chyba że ja mam jakiegoś pecha) nie ma admina. Za to codziennie są jakieś małolaty na aimach i generalnie grać się nie da;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201119 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Admini są i grają o różnych godzinach - zależy jak trafisz Każdy ma swoje życie prywatne, albo urlopy W każdym razie od pilnowania adminów jest dóch opiekunów Do niech się zwróć, ale na forum rzadko bywają Jak coś to dodaj mnie do znajomych operatywny_oprawca lub SLODZIAK || Multi-Head.pl i pisz jeśli będzie odpał, a nie będzie admina (oczywiście jeśli ja akurat będę online na steam). A swoją drogą nikt nie zabrania Ci się postarać o posadę admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201137 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Hmm powiem tak adminów jest dosyć. Ci co nie wchodzą a nie zgłaszają tego ze ich nie będzie są karani odpowiednio. A dobieranie osób też nie jest taką łatwą sprawą, przecież nie weźmiemy kogokolwiek. Myślę, że resztę wyjaśnił SLODZIAK. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201138 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi