MultiPlayGames Napisano 27 Sierpnia 2014 #200952 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Data i godzina:27.08.14 godz ok 12 Nick admina/gracza, który zawinił:LKD Dowody: Świadkowie:Wszysty którzy byli na serwerze Uzasadnienie: gram na jailu byłem w ct gramy normalnie mapkę i pod koniec niechcący zrobiłem 1 freekill zabiłem LKD To oczywiście LKD Dał mi bana na ct A sam LKD dwie mapy wcześniej nie ogarniał i miał mass fk i co i gówno nic nie dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Sierpnia 2014 #200957 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ponieważ admini zostali przeniesieni z serwera DD2/INF/NUKE na nowego JailBreak, dużo osób miało prawa którym nie są w stanie podołać. Admin LKD nie spisał się na Jail i na chwilę obecną admina już na tym serwerze nie ma. Ty Multi otrzymasz UB na CT w momencie, gdy będzie wgrany odpowiedni plugin. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Sierpnia 2014 #200958 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi