Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Problem ..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko , dzisiaj grałem na serwerze i dostałem ss'y była to mapka De_dust2 , podczas robienia ss'ow strasznie ciał mi się cs .. Ss'y miałem czyste chciałem je wstawić i szukam po csstrike i nie ma czy możliwe ,że przez te lagi podczas robienia ss'ow mogly one się nie zapisać ? Proszę o pomoc z góry dziękuje ;)

Jeżeli temat jest w złym dziale to Przepraszam ;p

Napisano

Ssy na pewno się zapisały :) spróbuj wpisać w wyszukiwarce na komputerze nazwę halflife będą w formacie tga więc możesz spróbwać też wpisać .tga jesli znajdzie ci 5 plików to je wrzuć na forum ;)

Napisano

Raczej to nie powinno mieć wpływu. Wpisz w windowsowej wyszukiwarce halflife i powinno Ci wyswietlic 001,002 itd, jezeli nie, to 100 reklam własnoręcznie, by dostać ub, oczywiście 1-razowa szansa

Napisano

Zielonaa Mam cos takiego jak ty mówisz i mam to wpakować w rar w tym formacie TGA czy zmienic cos?

Napisano

Na przyszłość- pobierz sobie FastStoneImageViever, obsługuje pliki z rozszerzeniem tga, więc jeżeli ponownie dostaniesz ss'y, to będziesz mógł je sobie otworzyć.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...