maciul Napisano 25 Sierpnia 2014 #199699 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 czy naprawde wiek w podaniu jest taki wazny? mam 13 lat i chcialbym byc adminem bo gram na serwerze od 2 i pol lat(wcześniej na nicku: maciek_123) liczy sie chyba umiejetnosc , znajomosc i doswiadczenie mam nadzieje ze mnie zrozumiecie bo niedlugo chcialbym startowac na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #199717 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Kryteria i wzór podania na admina COD45K Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #199718 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi