Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199397 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Zakupiłem Vip-a a teraz pierwsze muszę czekać w kolejce a jak już jest miejsce wyskakuje mi komunikat że nie mam wejścia na serwer Mógł by ktoś coś na to zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 24 Sierpnia 2014 #199471 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Opiszesz dokładniej problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199534 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Kupiłem Vip-a wchodzę na serwer wpisuję tą komendę żeby aktywować i trzeba czekać do zmiany mapy akurat miałem coś do zrobienia to poszedłem na specta po chwili wracam patrze kicka dostałem dobra spoko rozumiem slota blokowałem. Chce wejść rezerwacja myślę może się jeszcze mapa nie zmieniła za którymś razem udaje mi się trafić na wolnego slota ale wyskakuje mi komunikat "You have been disconnected from the server. Reason : Kicked :"You have no entry to the server..." " myślałem ze to jakiś chwilowy problem ale od kilku dni cały czas to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Sierpnia 2014 #200196 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jeśli problem nie ustąpił, zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Sierpnia 2014 #200197 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi