Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199381 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: B4Rt# Godzina, data zdarzenia: nie wiem , wchodzę i mam bana -,- Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Słuchajcie ! Wchodzę na steam chce pograć a tu ban ? I za co ? To nawet nie jest mój nick z cs'a -,- [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Trudne Sprawy [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 8060175 ' [AMXBans] Your IP : ' 109.243.30.254 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Sierpnia 2014 #199392 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Prawdopodobnie wczytało Ci bana, który został nadany na IP 109.243.30.25. Jeżeli grałeś wczoraj, lub na dniach to reset routera pomoże. Jeżeli nie masz zmiennego IP to musisz zrobić własnoręcznie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Sierpnia 2014 #199393 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi