Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199373 Napisano 24 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: 13-15 Nick admina/gracza, który zawinił: CruzeN Dowody: HLTV de_eldorado 24-08-2014 14:36 5.08 MB Pobierz Świadkowie: gracze Uzasadnienie: gracz Pato gral na aimie. gracz gnom(cyfry) gral na wh . ewidetnie widac to na hltv. admin cruzen na liczne zgloszenia na u@ nic nie zrobil z tym postanowil dalej grac w csa. wszystko o cziterach widac na hltv. gracz pato od poczatku mapy jest na serwerze dopiero na next mapie dostal bana za aima ale 3 mapy gral na aimie a ccruzen nic nie zrobil. gracz gnom tez chyba gra od poczatku mapy eldorado. lecz on jeszcze bana nei dostal ciagle gra na serwerze.
Strajk Napisano 24 Sierpnia 2014 #199410 Napisano 24 Sierpnia 2014 Zapraszam admina do wypowiedzi na ten temat
`cruzeN. Napisano 24 Sierpnia 2014 #199419 Napisano 24 Sierpnia 2014 Na liczne zgłoszenia tak dobrze to ująłeś. Ponieważ jeżeli jest tylko jeden admin na serwerze gdzie gra 32 ludzi i każdy pisze u@ na temat min i obraz pingu itp to nie jestem w stanie wszystkiego dostrzec i ogarnąć od razu. Możliwe iż przeoczyłem twoje zgłoszenie na U@ bo takie coś się może zdarzyć każdemu. Dopatrzyłem się czitera dopiero po czasie. Z reszta dal Ciebie jeżeli ktoś się bardzo dobrze posługuje uav i Cię zabija to od razu ktoś ma WH. Więcej się nie będę na ten temat rozpisywał przyznaje się do błędu. i z góry przepraszam. Piątka.
Strajk Napisano 24 Sierpnia 2014 #199421 Napisano 24 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
Popularne Dni
24 Sie
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Strajk 3 posts
`cruzeN. 1 post
Popularne Dni
24 Sie 2014